Kabar Perusahaan

  • Sugeng Natal lan Taun Anyar

     
    Waca liyane
  • Teknologi quilting thermo anyar ing industri garmen

    Teknologi quilting thermo anyar ing industri garmen

    Tetep anget, apik gayane lan ayu mangsa iki!Wong njero industri kabeh ngerti manawa lapisan, gabungan, percetakan, embossing lan liya-liyane saka teknologi pasca-rampung duwe ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara nglindhungi planet kita?–Kita nggunakake kain daur ulang

    Senlai ing pamindhahan kanggo nglindhungi planet anget lan apik banget.Kaya sing sampeyan ngerti, bumi kita lara. Kakehan produk plastik, kakehan sampah sandhangan, Kabut asap… Ing papan iki, kita bisa ndeleng plastik ing endi-endi, lan ana puluhan kutha ing saindenging jagad sing polusi kaya iki.Tentang oce...
    Waca liyane
  • Klasifikasi warna jas hujan anak-anak kita

    Shijiazhuang Senlai Impot & Export trade Co., Ltd iku sawijining perusahaan ekspor sing spesialisasine ing produksi jas hujan anak, setelan ski anak lan tas turu bayi.We duwe macem-macem jas hujan anak karo macem-macem werna.Kita nampa pelanggan 'selaras r ...
    Waca liyane
  • Ing kahanan epidemi, perusahaan berkembang kanthi tertib

    Nalika teka musim semi anyar ing taun 2021, wabah penyakit mahkota anyar ing wilayah kita nyebabake panyebaran virus kanthi cepet lan nyebabake gupuh ing antarane wong.Pamrentah nanggapi kanthi cepet lan ngetrapake kabijakan kanggo nutup kutha ing kontrol sing ketat.Personil kasebut yaiku ...
    Waca liyane
  • Shijiazhuang Sunline Import&Export Trading Co., Ltd.

    Perusahaan kita yaiku Shijiazhuang Sunline Import & Export Trading Co., Ltd. Kita duwe posisi geografis sing nguntungake, duwe sejarah 13 taun, saka panyiapan nganti saiki kita mboko sithik nambah saben lapangan, saka produk ruangan siji, nganti kategori produk saiki wis cukup komp. ...
    Waca liyane
  • Urip saben dina ing 2020

    Ing wiwitan 2020, Wabah anyar wis nyabrang kabeh negara, lan wong-wong kepeksa ngaso ing omah.Perusahaan kita uga dipeksa mandheg kerja sajrone sawetara wektu.Ing wulan Maret, sawise negara nerbitake kabijakan resumption, perusahaan kita kanthi cepet ngliwati prosedur kanggo nerusake kerja.Abo...
    Waca liyane