Warta Perusahaan

  • Ing kahanan epidemi, perusahaan kasebut berkembang kanthi tertib

    Nalika tekane musim semi anyar ing taun 2021, wabah penyakit mahkota anyar ing wilayah kita nyebabake panyebaran virus kanthi cepet lan nyebabake panik ing masarakat. Pamrentah nanggapi kanthi cepet lan ngetrapake kabijakan nutup kutha ing kontrol sing ketat. Personel yaiku ...
    Waca liyane
  • Shijiazhuang Sunline Impor & Ekspor Trading Co., Ltd.

    Perusahaan kita yaiku Shijiazhuang Sunline Impor & Ekspor Trading Co., Ltd. Kita duwe posisi geografis sing nguntungake, duwe sejarah 13 taun, wiwit didegake nganti saiki kita mboko sithik nambah saben bidang, wiwit saka siji produk outdoor, nganti kategori produk saiki wis cukup komprehensif ...
    Waca liyane
  • Urip saben dina ing taun 2020

    Ing wiwitan taun2020, Epidemi anyar nyebar kabeh negara, lan masarakat kepeksa ngaso ing omah. Perusahaan kita uga kepeksa mandheg kerja sajrone sawetara wektu. Ing wulan Maret, sawise negara kasebut ngetokake kabijakan resume, perusahaan kanthi cepet nindakake prosedur kanggo nerusake kerja. Abo ...
    Waca liyane