Ing kahanan epidemi, perusahaan kasebut berkembang kanthi tertib

Nalika tekane musim semi anyar ing taun 2021, wabah penyakit mahkota anyar ing wilayah kita nyebabake panyebaran virus kanthi cepet lan nyebabake panik ing masarakat. Pamrentah nanggapi kanthi cepet lan ngetrapake kabijakan nutup kutha ing kontrol sing ketat. Personel kasebut diisolasi ing omah lan dilarang mlebu utawa metu saka kutha tanpa ijin. Pamrentah nyusun poin pangiriman khusus kanggo mesthekake pola diet Daily People. Wiwit penutupan kutha tanggal 5 Januari, nol kasus wis bisa ditindakake ing kutha kasebut ing dina rong puluh loro. Perusahaan kami nampa kabar sing ora ditutup, kabeh staf kanggo nerusake produksi, pabrik kanggo nambah produksi, supaya ora nundha tanggal pengiriman. Sadurunge wabah, pelanggan Norwegia ngasilake siji, butuh akeh udan longgar, tanggal pangiriman diwiwiti, nanging amarga pengaruh wabah kasebut, produksi pabrik, Untunge, wabah iki dikendhaleni, sadurunge kita duwe kabeh bahan sing dibutuhake produksi ing pengadaan, kanggo bali kerja sawise produksi mendesak, wis ngrampungake langkah-langkah pencegahan epidemi disinfeksi lengkap, lan ekspres internasional. Sawise perusahaan menehi keuntungan lan bonus ing Taun Anyar kanggo para karyawan, dheweke bakal duwe preinan normal kanggo ngrayakake Taun Anyar Tionghoa tradisional. Gawe preinan. Kita kabeh saiki lagi layanan. Wiwit taun 2020, epidemi virus coronavirus wis nyebar ing saindenging jagad. Nanging, miturut langkah efektif pemerintah China, perusahaan kita isih nyedhiyakake produk lan layanan sing dijamin kanggo pelanggan anyar lan lawas kanthi tertib. Iki minangka perwujudan saka kapasitas produksi, nanging uga tanggung jawab kanggo para pelanggan, aja nganti percaya karo pelanggan. Yen sampeyan duwe kabutuhan lan pitakon, hubungi staf online, kita yakin bakal menehi wangsulan sing memuaskan.


Wektu kiriman: Mar-09-2021