Kabar

  • Sertifikat OEKO-TEX STANDARD-100 anyar

    We are professinal dicekel bocah Produsèn jas hujan.Pelanggan utamane saka negara Eropa lor.Kita duwe sertifikat OEKO-100, GRS lan BSCI standar.Utamane produk kita yaiku 100% poliester daur ulang kanthi jaket jas hujan lan celana jas hujan katun organik 100%, 100% skisuit anti banyu ...
    Waca liyane
  • Industri tekstil ing Ukraina

    Pasar tekstil ing Ukraina Ukraina minangka pasar tekstil tradisional lan pusat distribusi kain ing Eropah Tengah lan Wétan.Saka perspektif perdagangan, Ukraina didominasi dening daya konsumsi wanita, kanthi akeh merek desainer khusus lan permintaan domestik sing kuwat.Ukraina uga ngekspor ...
    Waca liyane
  • Ekspor tekstil lan garmen China munggah menyang dhuwur anyar

    Disaranake lan didorong dening langkah-langkah pencegahan lan kontrol sing aktif lan efektif lan kabijakan stabilisasi ekonomi lan ekspor, ing taun kepungkur, industri tekstil lan sandhangan China wis ngatasi akeh kesulitan, nguatake koordinat hulu lan hilir...
    Waca liyane
  • Pengumuman Kerja Formal Tahun Baru 2022

    Liburan Festival Musim Semi ing 2022 wis liwati.Wiwit dina iki, kita resmi miwiti konstruksi.Sugeng rawuh kanggo takon.Taun anyar, kita isih nampa pesenan online lan ngasilake jas hujan anak, jas ski anak, bib lan tas turu.Kita profesional lan nampa kabeh cust ...
    Waca liyane
  • Pola kain jas hujan anak anyar

    Bubar kita pesen sawetara pola kain anyar saka kain polyester bocah-bocah.Yen sampeyan pengin supaya 2022 S/S sampel mangsa anyar, welcome kanggo ngirim priksaan kanggo kita.We are prodhusèn jas hujan anak professinal / skisuit anak / snowsuit anak ing China.Kita duwe luwih saka 15 taun pengalaman ing iki diajukake.Yen sampeyan ...
    Waca liyane
  • Sugeng Natal lan Taun Anyar

     
    Waca liyane
  • Kain cetak anyar jas hujan anak skisuit baby footmuff

    Halo saben pelanggan, kita wis nambahake kain cetak Pu sing warna-warni, sing cocog kanggo jas hujan bocah, jas hujan dewasa, sandhangan ski bocah, sandhangan ski diwasa, tas turu bayi lan bibs bayi.Ana film PU lan film TPU kasedhiya.Welcome kirim pitakonan kanggo kita....
    Waca liyane
  • Urutan mateni sing paling ketat lan jatah daya, akeh papan sing kudu preian

    Kahanan epidemi domestik: epidemi durung rampung.Aja sembrono ing Nyegah lan Ngontrol Radhang paru-paru koronavirus novel dilaporake ing 65 kasus saka 0 nganti 24 ing 7 November, lan 31 provinsi (wilayah otonom lan kotamadya langsung ing pamaréntahan pusat) lan Xinjia...
    Waca liyane
  • Teknologi quilting thermo anyar ing industri garmen

    Teknologi quilting thermo anyar ing industri garmen

    Tetep anget, apik gayane lan ayu mangsa iki!Wong njero industri kabeh ngerti manawa lapisan, gabungan, percetakan, embossing lan liya-liyane saka teknologi pasca-rampung duwe ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara nglindhungi planet kita?–Kita nggunakake kain daur ulang

    Senlai ing pamindhahan kanggo nglindhungi planet anget lan apik banget.Kaya sing sampeyan ngerti, bumi kita lara. Kakehan produk plastik, kakehan sampah sandhangan, Kabut asap… Ing papan iki, kita bisa ndeleng plastik ing endi-endi, lan ana puluhan kutha ing saindenging jagad sing polusi kaya iki.Tentang oce...
    Waca liyane
  • Grosir OEM / ODM China PU Jaket Pet Apparel Pet Raincoat Wor-Biz

    Kabeh produk dipilih kanthi bebas dening editor kita.Yen sampeyan tuku soko, kita bisa entuk komisi afiliasi.Saka Stutterheim nganti Prada, jas hujan iki bakal tahan badai kanthi gaya.Sampeyan ora bakal rampung aman ing padusan sengaja ing Brady lawas Ana sawetara clono dowo wong kang ...
    Waca liyane
  • 5 jas hujan paling apik (2021): murah, ramah lingkungan, hiking, mlaku, lsp.

    Saben-saben aku nganggo jas hujan, aku matur nuwun amarga ora perlu mbungkus awak nganggo kulit segel sing bau utawa kemul gedhe supaya tetep garing.Maju ing tekstil lan desain busana sing tahan cuaca tegese jas hujan saiki luwih nyaman lan anti banyu tinimbang sadurunge.Nanging, gumantung ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2