Ski Anak

Katrangan singkat:

Sandhangan ski cocok kanggo kegiyatan ruangan bocah, didol ing negara-negara Eropa, wis disenengi para konsumen, ing kain kasebut sesuai karo syarat-syarat perlindungan lingkungan Eropa.


Detail Produk

Tag Produk

1. Busana skki cocok kanggo kegiyatan ruangan bocah, didol ing negara-negara Eropa, wis disenengi para konsumen, ing kain kasebut sesuai karo syarat-syarat perlindungan lingkungan Eropa.

2.kita duwe pabrik dhewe, tim desain profesional karo tenaga kerja trampil, kita priksa kanthi rinci, kanthi luwih akeh cara kanggo memenuhi persyaratan para tamu.

3.kita milih nggunakake serat poliester 100%, bahane diiseni katun, bahane 210 t, tutup sing bisa dicopot, MAO ing cangkeme lan pundhak kanthong kanthi artikel reflektif, zipper tahan banyu lan tombol logam, duwe logo desain dhewe ing genggeman.

4. Manset lan sikil duwe desain angin sing unik, sikil duwe pedal sikil. Pandhuan ngresiki: copot strip wol buatan sadurunge dicuci, aja nggunakake kain pemutih utawa alus, bisa nggunakake kothak pangatusan lan pangatusan (nganti 40 ℃) . Sijine udhara sanalika bisa dicuci, supaya ora rereget, setrika kanthi suhu sithik, ora garing, ora mung katon sing asri nanging uga efek anti banyu, angin lan anget.

5. Saka kain kanggo pakaryan, kita duwe personel khusus kanggo ngontrol kualitas kanthi ketat. Muga-muga bisa kerja sama jangka panjang lan entuk bathi bebarengan. Sugeng rawuh kanggo tuku produk.

7
suit-1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita