. China Kids Skisuit pabrik lan manufaktur |Senlai

Anak Skisuit

Katrangan singkat:

Ski rasukan tiyang istri cocok kanggo aktivitas outdoor anak kang, Advertisement ing negara Eropah, wis populer karo konsumen, ing kain ing salaras karo syarat pangayoman lingkungan Eropah.


Detail Produk

Tag produk

1.Ski rasukan tiyang istri cocok kanggo aktivitas outdoor anak kang, Advertisement ing negara Eropah, wis populer karo konsumen, ing kain ing salaras karo syarat pangayoman lingkungan Eropah.

2.we duwe pabrik dhewe, tim desain profesional karo buruh trampil, kita njupuk akeh saben rinci, ing cara liyane kanggo ketemu syarat tamu.

3.kita milih nggunakake serat poliester 100%, bahan kapenuhan katun, bahan 210 t, tutup sing bisa dicopot, MAO ing cangkeme kanthong lan pundhak kanthi artikel reflektif, zipper anti banyu lan tombol logam, duwe logo desain dhewe. ing clasp.

4.The cuff lan sikil duwe desain windproof unik, sikil wis mlaku pedal.Cleaning instruksi: mbusak ngudani wool Ponggawa sadurunge ngumbah, ora nggunakake pamutih utawa kain alus, bisa nggunakake mbalikke pangatusan lan pangatusan kothak (nganti 40 ℃) .Njupuk metu menyang udhara sanalika bisa sawise wisuh, supaya dadi ora noda, wesi ing suhu kurang, ora garing cleaning.Ora mung wis katon ayu nanging uga wis anti banyu, windproof lan efek anget.

5.From kain kanggo workmanship, kita wis darmabakti personel kanggo strictly ngontrol quality.We ngarep-arep duwe kerjasama long-term lan entuk manfaat bebarengan.Sugeng rawuh kanggo tuku produk kita.

7
setelan-1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita