. China Kids PU Raincoat pabrik lan manufaktur |Senlai

Jas Hujan Anak PU Kab

Katrangan singkat:

1. Salah sawijining produk utama yaiku jas hujan PU, utamane diekspor menyang negara-negara Nordik, Oseania lan jas hujan wilayah liyane.PU dipérang dadi jas hujan diwasa lan jas hujan anak.Jas hujan anak dipérang dadi jas lan jas siji.Ana sing kenthel lan sing tipis.


Detail Produk

Tag produk

1. Salah sawijining produk utama yaiku jas hujan PU, utamane diekspor menyang negara-negara Nordik, Oseania lan jas hujan wilayah liyane.PU dipérang dadi jas hujan diwasa lan jas hujan anak.Jas hujan anak dipérang dadi jas lan jas siji.Ana sing kenthel lan sing tipis.

2. Karakteristik saka kain fleece uga pinunjul banget. Sawise seri pangolahan, teksture cetha banget, elastisitas apik, ora gampang kedadeyan pilling, rambut rontog lan liya-liyane. Umume sawise perawatan khusus, fleecy bisa duwe anti -statis, retardant semangat lan karakteristik liyane, nggawe safety saka kain nemen improved.Kain wulu goyang bisa pipis kain sembarang, kinerja iki bisa nemen nambah fungsi termal lan liyane.Kain wulu goyang ngrasa alus banget.Kajaba iku, bisa nggawe pola sing beda-beda miturut kabutuhan individu sing beda.

3. Werna bisa dadi sugih lan warni, lan luwih alami lan lancar.Versi tipis digawe saka PU lan kain dasar.Kain dhasar bisa digawe saka kain supplier sing ditemtokake dening pelanggan.

4. Ana rong jinis jas, siji jaket lan suspenders, liyane jaket lan pinggul celonone.Celana brace kanggo nggunakake cara penyonggo Gesper bakal duwe penyonggo elastis karet ROOT Gesper ing Pundhak awak manungsa, gampang kanggo nyandhang.Lan celonone warata pinggul nggunakake posisi pinggul kanggo ROOT karet elastis, padha elastis.

5. Cara nutup jas ing tutuk sikil biasane nggunakake zipper werna, sing bisa digawe saka bahan anti banyu kanggo njamin fungsi sandhangan ing mangsa udan lan mangsa udan.

6. Kaluwihan saka kain PU yaiku: utamane digawe saka komposit serat elastis sing dhuwur, kanthi ciri kulit sing padha; Ing wektu sing padha, bobot entheng, kateguhan sing kuat, breathable, anti banyu, ora gampang kanggo nggedhekake lan perlindungan lingkungan, sifat fisik sing apik, resistensi. kanggo twists lan dadi, softness, kekuatan tensile, karo permeabilitas online.

/anak-pu-jas hujan-produk/
11

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita