Jas Hujan PU Anak

Katrangan singkat:

1. Salah sawijining produk utama yaiku jas hujan PU, utamane diekspor menyang negara-negara Nordik, Oceania lan wilayah liyane. Jas hujan PU dipérang dadi jas hujan diwasa lan jas hujan bocah-bocah. Baju jas hujan bocah dipérang dadi jas lan jas siji potong. Ana sing kenthel lan sing tipis.


Detail Produk

Tag Produk

1. Salah sawijining produk utama yaiku jas hujan PU, utamane diekspor menyang negara-negara Nordik, Oceania lan wilayah liyane. Jas hujan PU dipérang dadi jas hujan diwasa lan jas hujan bocah-bocah. Baju jas hujan bocah dipérang dadi jas lan jas siji potong. Ana sing kenthel lan sing tipis.

2. Karakteristik kain bulu uga penting banget. Sawise seri pangolahan, tekstur kasebut jelas banget, elastisitas sing apik, ora gampang kedadeyan pil, rambut rontog lan liya-liyane. Umume sawise perawatan khusus, fleecy bisa duwe anti -statis, tahan api lan karakteristik liyane, nggawe keamanan kain luwih apik. Kain guncang guncang bisa dicampur karo kain apa wae, kinerja iki bisa nambah fungsi termal lan fungsi liyane. Kain wol guncang rasane alus banget. Kajaba iku, bisa nggawe pola sing beda-beda miturut kabutuhane saben wong.

3. Werna bisa dadi warna lan warna, lan luwih alami lan alus. Versi tipis digawe saka PU lan kain dhasar. Kain dasar bisa digawe saka kain pemasok sing ditemtokake dening pelanggan.

4. Ana rong jinis setelan, siji yaiku jaket lan suspender, sing liyane yaiku jaket lan celana pinggang. Celana brace yaiku nggunakake cara nyengkuyung gesper bakal duwe tali gesper elastis saka karet ing pundhak awak manungsa, gampang dipakai. Lan celana pinggang sing rata nggunakake posisi pinggul kanggo oyot karet elastis, elastis sing padha.

5. Cara nutup jas ing cangkeme sikil biasane nggunakake zipper warna, sing bisa digawe saka bahan anti banyu supaya fungsi klambi nalika udan lan mangsa udan.

6. Kaunggulan kain PU yaiku: umume digawe saka komposit serat elastis tinggi, kanthi ciri khas kulit; Sanalika, bobot entheng, kateguhan sing kuat, bisa napas, anti banyu, ora gampang ditambahi lan perlindungan lingkungan, sifat fisik sing apik, resistensi kanggo muter-muter, alus, kekuatan tarik, kanthi permeabilitas udara.

/kids-pu-raincoat-product/
11

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita