Hubungi Kita

Hubungi Kita

Kita tansah netepi tujuan bisnis "integritas, menang-menang, inovasi, pragmatis".Looking nerusake kanggo perdagangan luwih grapyak karo perusahaan sandhangan liyane.

alamat

Kamar 1201, Shengshi Edifice, Weiming south street, distrik Qiaoxi, kutha shijiazhuang, provinsi Hebei

E-mail

Telpon

Fax

0086-311 85983948

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita