Hubungi Kita

Hubungi Kita

Kita mesthi netepi tujuan bisnis "integritas, win-win, inovasi, pragmatik". Ngarep-arep supaya perdagangan luwih grapyak karo perusahaan sandhangan liyane.

Alamat

Kamar 1201, Edhice Shengshi, Weiming dalan kidul, distrik Qiaoxi, kutha shijiazhuang, provinsi Hebei

E-mail

Telpon

Fax

0086-311 85983948

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita