Smock bayi

Katrangan singkat:

1. Tutup bayi kita cocog karo bentuk awake bayi. Kain kasebut anti banyu lan bisa napas. Ora panas nalika musim panas, nanging bisa dadi anget ing mangsa adhem. Tutupe bisa mbungkus lengen bayi ing ngarep awak. Bisa mblokir panganan kanthi efektif supaya ora tiba ing awak.


Detail Produk

Tag Produk

1. Tutup bayi kita cocog karo bentuk awake bayi. Kain kasebut anti banyu lan bisa napas. Ora panas nalika musim panas, nanging bisa dadi anget ing mangsa adhem. Tutupe bisa mbungkus lengen bayi ing ngarep awak. Bisa mblokir panganan kanthi efektif supaya ora tiba ing awak.

2. Kain digawe saka kain anti banyu serat poliester, sing anti banyu. Sup sayur-sayuran gandum pari duwe bledug, lendhut lan greasy. Kabeh mandheg karo smock, supaya bocah ora prelu ganti klambi kaping pirang-pirang dina, lan trep banget kanggo ngresiki.

3. Coverall kita modis kanthi modis, macem-macem warna lan pola maneka warna. Ana macem-macem gaya smock anak kita, sing bisa dipérang dadi macem-macem gaya miturut macem-macem ciri. Contone, miturut dawa lengen klambi, bisa dipérang dadi gaya lengan panjang, gaya lengan pendek lan ora nganggo gaya lengan. Gaya lengan panjang luwih cocog kanggo musim salju, gaya lengan pendek lan ora ana gaya lengan sing luwih cocog kanggo musim panas.

4. Miturut desain kanthong beras, bisa dipérang dadi kanthong beras ngisor, kanthong beras tengah, ora ana kanthong beras lan kanthong beras sing bisa disetel. Desain kanthong pari biasane digunakake kanggo nahan panganan sing nyebar nalika bayi mangan.

5. Miturut dawa lan gaya smock, bisa dipérang dadi rok cekak, dawa, dawa, apron Miturut sambungan mburi, bisa dipérang dadi dhuwit Velcro, dhuwit tali, potongan media.

pink
/baby-smock-product/

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita