. China Baby pabrik smock lan manufaktur |Senlai

Sandhangan bayi

Katrangan singkat:

1. Tutup bayi kita cocog karo wangun awak bayi.Kain kasebut anti banyu lan ambegan.Ora bakal muggy ing mangsa panas, nanging bisa tetep anget ing mangsa.Panutup bisa mbungkus lengen bayi ing ngarep awak.Bisa èfèktif ngalangi pangan saka tiba ing awak.


Detail Produk

Tag produk

1. Tutup bayi kita cocog karo wangun awak bayi.Kain kasebut anti banyu lan ambegan.Ora bakal muggy ing mangsa panas, nanging bisa tetep anget ing mangsa.Panutup bisa mbungkus lengen bayi ing ngarep awak.Bisa èfèktif ngalangi pangan saka tiba ing awak.

2. Kain digawe saka serat poliester kain anti banyu, sing anti banyu.Sup sayuran gandum beras bledug, lendhut lan berminyak.Iku kabeh mandheg ing smock, supaya bocah-bocah ora kudu ngganti sandhangane kaping pirang-pirang dina, lan trep banget kanggo ngresiki.

3. Coveralls kita modis ing wangun, macem-macem warna lan macem-macem pola.Ana akeh gaya smock anak-anak kita, sing bisa dipérang dadi macem-macem gaya miturut karakteristik sing beda.Contone, miturut dawa lengen klambi, bisa dipérang dadi gaya lengen dawa, gaya lengen cendhak lan ora ana gaya lengen.Gaya lengen dawa luwih cocok kanggo musim dingin, gaya lengen cendhak lan ora ana gaya lengen sing luwih cocok kanggo musim panas.

4. Miturut desain kanthong beras, bisa dipérang dadi kanthong beras ngisor, kanthong beras tengah, ora kanthong beras lan kanthong beras luwes.Desain kanthong beras utamane digunakake kanggo nahan panganan sing kasebar nalika bayi mangan.

5. Miturut dawa lan gaya smock, bisa dipérang dadi rok cendhak, dawa, dawa, apron Miturut sambungan mburi, bisa dipérang dadi dhuwit Velcro, dhuwit tali, potongan penet.

jambon
/baby-smock-product/

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita