Kantong Turu Bayi

Katrangan singkat:

1. Perusahaan kita biasane ngasilake kantong turu. Papan turu sing paling larang yaiku Eropa lan Amerika Utara.


Detail Produk

Tag Produk

1. Perusahaan kita biasane ngasilake kantong turu. Papan turu sing paling larang yaiku Eropa lan Amerika Utara.

2. Kantong turu nggunakake struktur desain elastis lan elastis. Bocah-bocah bisa santai kanthi santai ing kantong turu. Kantong turu dirancang kanggo nglindhungi pundhak supaya bocah ora adhem. Desain zipper dobel, loro ritsleting sisih supaya gampang dipateni lan dipateni. Ana rantai perekat ing sisih mburi tas turu, sing nduweni permeabilitas udara sing apik. Lapisan njaba anti banyu lan tahan angin, lapisan njero plush, lan lapisan tengah yaiku katun. Anget lan ora wedi kadhemen ing angin adhem.

3. Ana macem-macem jinis tas turu ing perusahaan kita, kalebu tipis, kenthel, mudhun, ora mudhun, zipper sisih siji, zipper loro-lorone, mudhun, buludru, kerah tanpa rambut, kerah rambut, barel, laras persegi, penutupan sworo seru , Panutupan Velcro. Sawetara kantong turu bisa dilebokake ing kereta dorong.

4. Kantong turu duwe ruangan amba lan bisa digunakake kanggo kemul lan selimut. Nalika milih tas turu, sampeyan bisa milih miturut dhuwur bocah. Dawane kantong turu kudu ngluwihi dhuwur bocah, lan ukuran ndhuwur kantong turu kudu luwih gedhe tinimbang ukuran kepala bocah. Yen ukurane sithik banget, mula ora ana ruangane bocah-bocah bisa pindhah ing kantong turu. Nanging ing wektu sing padha, ukurane ora kudu gedhe banget, kantong turu ukuran gedhe ora bakal duwe pengaruh, ora bisa main angin lan anget.

5. Produk kita cocok kanggo sertifikasi Oeko tex 100 level 1. Pabrik kasebut pancen ngontrol kualitas produk batch lan njamin kualitas kain liwat rajutan, pewarnaan lan proses liyane. Produk kami duwe gagang sing apik, lan memenuhi standar produk ijo sing gratis lan gratis fumalin.

sleeping-3
sleeping-2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita