. China Baby Sleeping Bag pabrik lan manufaktur |Senlai

Kantong Tidur Bayi

Katrangan singkat:

1. Perusahaan kita utamane ngasilake tas turu.Panggonan paling laris kanggo kantong turu yaiku Eropa lan Amerika Utara.


Detail Produk

Tag produk

1. Perusahaan kita utamane ngasilake tas turu.Panggonan paling laris kanggo kantong turu yaiku Eropa lan Amerika Utara.

2. Kantong turu nganggo kain elastis lan struktur desain elastis.Anak-anak bisa santai kanthi bebas ing kantong turu.Kantong turu dirancang kanthi proteksi pundhak kanggo nyegah bocah-bocah kadhemen.Desain zipper pindho, rong ritsleting sisih kanggo gampang lan mateni.Ana rantai adesif ing mburi tas turu, sing nduweni permeabilitas udara sing apik.Lapisan njaba anti banyu lan windproof, lapisan njero iku plush, lan lapisan tengah katun.Anget lan ora wedi kadhemen ing angin adhem.

3. Ana macem-macem jinis tas turu ing perusahaan kita, kalebu tipis, kandel, mudhun, ora mudhun, zipper siji-sisi, zipper loro-sisi, mudhun, beludru, kerah tanpa rambut, kerah wulu, tong minyak, tong minyak kothak, penutupan sworo seru , Penutupan Velcro.Sawetara tas turu bisa diselehake ing kereta dorong.

4. Kantong turu nduweni papan sing gedhe lan bisa digunakake minangka kemul lan selimut.Nalika milih sleeping bag, sampeyan bisa milih miturut dhuwur anak.Dawa tas turu kudu ngluwihi dhuwure bocah, lan ukuran ndhuwur tas turu kudu luwih gedhe tinimbang ukuran sirah bocah.Yen ukurane cilik banget, ora ana ruang kanggo bocah-bocah kanggo pindhah ing kantong turu.Nanging ing wektu sing padha, ukuran ora kudu gedhe banget, tas turu ukuran gedhe banget ora bakal duwe efek, ora bisa muter peran angin lan anget.

5. Produk kita cocok kanggo sertifikasi Oeko tex 100 level 1.Pabrik kasebut kanthi ketat ngontrol kualitas produk batch lan njamin kualitas kain liwat nyulam, dyeing lan proses liyane.Produk kita duwe gagang sing apik, lan cocog karo standar produk ijo gratis azo lan fumalin.

turu-3
turu-2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita