Babagan Kita

Shijiazhuang Senlai Impor lan Ekspor perdagangan Co., Ltd. didegaké ing 2012, dununge ing Shijiazhuang City, Provinsi Hebei. Kita minangka produsen profesional sandhangan bocah, produk nduweni sertifikasi oeko-tex 100 level 1.

Perusahaan iki duwe konsep desain canggih, teknologi produksi sing apik banget lan tim staf sing kuat. Iki nduweni popularitas lan reputasi sing kuat ing pasar internasional, lan didol kanthi apik ing sisih lor Eropa lan Amerika Utara. Perusahaan dipérang dadi departemen bisnis, departemen manajemen order, departemen pangolahan sampel, departemen tuku kain, Saben departemen duwe divisi tenaga kerja sing ketat lan jelas, kanggo kain sandhangan, aksesoris, tombol lan aspek liyane sing dikontrol kanthi ketat, kualitas apik yaiku sing pertama nguber.

Diadegake ing

Shijiazhuang Senlai Impor lan Ekspor perdagangan Co., Ltd., didegaké ing 2012.

Kapasitas Produksi

Kapasitas produksi luwih saka 200000 lembar saben wulan.

Produsen Profesional

Kita minangka produsen profesional sandhangan bocah, produk nduweni sertifikasi oeko-tex 100 level 1.

Tujuan Bisnis

Kita mesthi netepi tujuan bisnis "integritas, win-win, inovasi, pragmatik".

/kids-skisuit-product/
/kids-pu-raincoat-product/
/baby-smock-product/

Produk Kita

Katrangan
Katrangan

Produk utama impor lan ekspor Shijiazhuang Senlai Co., Ltd. yaiku jas hujan bocah, tas turu bayi, bib bayi lan klambi bayi anyar. Kapasitas produksi luwih saka 200000 lembar saben wulan. Perusahaan duwe personel desain profesional, personel pengadaan kain sandhangan, personel produksi sampel profesional. Staff produksi sandhangan duwe pengalaman kerja papan sandhangan pirang-pirang taun, kenal karo karakteristik macem-macem aksesoris permukaan sandhangan, nguwasani persyaratan macem-macem produk lan kain ing pola kasebut. Ngerteni kabeh jinis nggawe piring klambi, setelan proses, pola lan ukuran, setelan standar lan proses produksi, lan bisa ngrampungake produksi saben sampel desain miturut syarat desainer. Kita wis nindakake bisnis karo akeh perusahaan manca. Minangka set desain sandhangan, produksi, layanan ing salah sawijining perusahaan busana profesional, kita mesthi ngetrapake tujuan bisnis "integritas, win-win, inovasi, pragmatik". Ngarep-arep supaya perdagangan luwih grapyak karo perusahaan sandhangan liyane.

Pelanggan Kita

Pelanggan utamane disebar ing Eropa sisih lor lan Eropa. Contone, Denmark, Finlandia, Norwegia, Islandia, Jerman, Prancis, Jepang lan liya-liyane. Amarga iklim, cuaca lan sebab liyane ing negara kasebut, cocog banget kanggo jinis sandhangan kita. Mesthine, perdagangan impor lan ekspor Shijiazhuang Senlai Co., Ltd. nampi para pelanggan saka saindenging jagad kanggo takon, kita bakal menehi layanan sing kepenak.

about_map1

Hubungi Kita

Minangka set desain sandhangan, produksi, layanan ing salah sawijining perusahaan busana profesional, kita mesthi ngetrapake tujuan bisnis "integritas, win-win, inovasi, pragmatik". Ngarep-arep supaya perdagangan luwih grapyak karo perusahaan sandhangan liyane.