Napa Pilih Kita

Kita minangka produsen profesional sandhangan bocah, produk nduweni sertifikasi oeko-tex 100 level 1.

  • Integritas

    Integrity
  • Menang-menang

    Win-win
  • Inovasi

    Innovation
  • Pragmatik

    Pragmatic

KONSEP DESAIN sing maju, TEKNOLOGI PRODUKSI EXQUISITE

Perusahaan dipérang dadi departemen bisnis, departemen manajemen order, departemen pangolahan sampel, departemen tuku kain, Saben departemen duwe divisi tenaga kerja sing ketat lan jelas, kanggo kain sandhangan, aksesoris, tombol lan aspek liyane sing dikontrol kanthi ketat, kualitas apik yaiku sing pertama nguber.

map

Babagan Kita

Perusahaan duwe personel desain profesional, personel pengadaan kain sandhangan, personel produksi sampel profesional. Staff produksi sandhangan duwe pengalaman kerja papan sandhangan pirang-pirang taun, kenal karo karakteristik macem-macem aksesoris permukaan sandhangan, nguwasani persyaratan macem-macem produk lan kain ing pola kasebut. Ngerteni kabeh jinis nggawe piring klambi, setelan proses, pola lan ukuran, setelan standar lan proses produksi, lan bisa ngrampungake produksi saben sampel desain miturut syarat desainer.